Om oss

Eurostripes började sin verksamhet år 2007. Från början arbetade vi bara med grafisk design i fysiskt format, men några år senare gav vi oss även in på andra banor och nu håller vi både på med trycksaker, som till exempel broschyrer och kartor, och design och formgivning för den digitala världen. Vi är ett litet företag med ett stort hjärta som tror på personlig service och månar väldigt mycket om våra kunder. Vi tar varje uppdrag på samma allvar, oavsett hur stort eller litet det är. För oss är det viktigt att ha en öppen dialog med våra kunder och att förtroendet går åt båda hållen, och vi lägger stor vikt vid goda relationer.

Från början hade företaget två anställda och drevs som en syssla vid sidan om. Genom åren har vi vuxit och vunnit ny mark och idag har vi sex heltidsanställda och arbetar med en stor variation av uppdrag. Vi har även flyttat vår verksamhet från en liten källare till stora och fräscha lokaler. I lokalen som vi arbetar i finns även vårt tryckeri där vi trycker broschyrer, visitkort, almanackor och annat till våra kunder. Här tar vi emot kunder när vi diskuterar färger, former, kvalitet och materialval och självklart för att ta en kopp kaffe i vår mysiga trädgård. Lokalen ligger vackert belägen och ger ett personligt intryck som passar vårt företag väldigt bra.

På Eurostripes är vi som en familj, och vi tror att det är just det familjära som gjort att vi har lyckats så bra. Vi är väldigt måna om att våra kunder alltid ska känna sig väl omhändertagna. En nöjd kund är den bästa reklamen för oss, och vi bryr oss genuint om att våra kunder ska få en positiv upplevelse av hela processen när de anlitar oss. Trots att vi växer kommer vi alltid att hålla fast vid det personliga och att vara det lilla företaget med ett stort hjärta. Hos oss blir du alltid bra bemött och du kommer snart att märka att du kan lita på oss i alla väder. Varmt välkommen att kontakta oss när du söker grafisk formgivning och personlig service med det där lilla extra!