Referenser

Vi arbetar med all typ av grafisk design, både i fysiskt format och i den digitala världen. Vi är ett litet företag med ett stort hjärta som tror på personlig service och månar väldigt mycket om våra kunder. Vi tar varje uppdrag på samma allvar, oavsett hur stort eller litet det är. Här ser du ett urval av våra kunder och vad vi har gjort.

Sjöbro Gymnasium – Broschyr
Oavsett vilken typ av företag eller verksamhet man är så behöver man nå ut med sitt budskap för att kunder, eller i det här fallet elever, ska veta att man finns och vad man gör. Sjöbro Gymnasium behövde en enkel broschyr att dela ut till intresserade ungdomar när det var dags att hålla öppet hus inför gymnasievalen. Broschyren skulle innehålla en enkel men beskrivande text om varje program, samt bilder och förstås kontaktuppgifter. Vi fick materialet och stod sedan för allt från layout till tryck.

Lilla Nyckelpigans Hunddagis – Blogg
En blogg är ett bra sätt att visa upp vad som händer på företaget. Den kan handla om nyheter, tips, sådant som är relaterat till branschen eller som i Lilla Nyckelpigans fall om den dagliga verksamheten. Lilla Nyckelpigan ville ha en snygg och personlig blogg där alla hundägare kunde se vad deras vovvar hade haft för sig under dagen. Att göra en blogg är hyfsat enkelt, men att få den personlig kan vara svårare. Vi hjälpte Lilla Nyckelpigans Hunddagis att skapa en snygg och personlig blogg som de nu enkelt kan fylla med innehåll.

Niklassons Transport – Logotyp
En bra logotyp är ett måste för att folk ska känna igen och komma ihåg ens företag. Att designa logotypen är inte alltid det lättaste, och det nystartade transportföretaget Niklassons Transport valde att anlita oss när det gällde deras logotyp. Resultatet blev en logotyp som både är rolig och minnesvärd samtidigt som den känns seriös och tydligt visar vad företaget står för.

Carolas Kakel & Bygg – Visitkort
Ett visitkort är ett enkelt sätt att bli ihågkommen, men det räcker inte med ett namn och ett telefonnummer på en papperslapp. Allt man gör som företagare representerar ens företag, och det gäller även så små saker som visitkort. Ett snyggt visitkort gör att man upplevs som seriös, och det var precis vad Carolas Kakel & Bygg ville göra. Vi både designade och tryckte visitkort till företaget.